Gekke Geleerde

Stel je voor: Het jaar is 1963 op een koude avond in December voelt mevrouw Von Hellenberg haar weeën opkomen. Haar man helpt bij de bevalling en laat in de avond komt de kleine baby Von Hellenberg ter wereld. Op dat moment wist nog niemand wat de toekomst van dit pasgeboren kind zou worden.

1973, een warme zomermiddag. Kleine John Von Hellenberg is in de tuin bezig met zijn raket in elkaar aan het zetten. Sinds zijn geboorte is hij al gefacineerd door de wetenschap. Hij was wel wat vreemder dan leeftijdsgenootjes. Hij besloot om aan zijn raket een levende muis te binden, om te zien wat de vlucht voor impact op de muis zou hebben

2017: Dr. Von Hellenberg heeft inmiddels al jaren lang een eigen lab waar hij dag in, dag uit verschillende onderzoeken uitvoert. De uitdaging van de onderzoeken begint langzaamaan te verdwijnen. Dr. Von Hellenberg is opzoek naar onderzoeken die hem meer interesseren. Vooral op wie hij de onderzoeken kan doen is een vraag in zijn hoofd. Zo veel goede ideeen, maar dieren zijn geen goede wezens om proeven uit te voeren. Mensen willen niet vrijwillig de proeven ondergaan.

Gedreven door fustratie besluit Dr. Von Hellenberg een aantal personen te ontvoeren en op te sluiten in zijn lab. Hij is van plan de meest pijnlijke onderzoeken uit te voeren op deze personen. Jij bent één van zijn volgende slachtoffers. Lukt het jou om te ontsnappen uit het lab van Dr. Von Hellenberg?